In prijs verlaagd!
9Vaks Cognac Bekijk groter
9Vaks Cognac

9 Vaks Cognac

Bauhaus armstoel met het perfecte comfort

Een Nederlands ontwerp met een knipoog naar de Bauhaus periode van nog voor de tweede wereldoorlog. De combinatie tussen de sledestoel en de opkomst van de knoop, maakt deze sledestoel tot een succes. Vooral het gecapitonneerde karakter doet de stoel perfect passen in zowel een huiselijke- als een zakelijke sfeer. De stoel is betaalbaar, oogt strak en straalt klasse uit, en past zowel aan de eetkamertafel als aan de vergadertafel op kantoor. Bij de aankoop van deze stoel dient u wel de hoogte van uw tafel op te meten. De stoel heeft een armleuninghoogte van 69 centimeter en is daarmee perfect afgestemd op de hedendaagse tafelhoogte van 70 cm. Op het zitkussen is niet bezuinigd, de dikte is namelijk 8 centimeter waardoor u een ideaal zitcomfort hebt. Het materiaal wat gebruikt is voor de kussens is PU kunstleer. PU is flexibel waardoor de naden niet onder hoge spanning komen te staan. Daarnaast is PU één van de makkelijkste kunststoffen om schoon te maken. Ideaal dus voor aan de eettafel.

Het framewerk is van gepolijst RVS (staal 202) en niet van verchroomd metaal. Verchroming kan afbladderen en gepolijst RVS blijft altijd mooi. De breedte van het RVS gepolijste frame is 3 centimeter en de dikte 1,5 centimeter.

U dient het kussens bij ontvangst op het frame te schroeven. Daarvoor worden de benodigde schroeven meegezonden. Zowel aan de zijkant als onder de stoel gebruikt u twee schroeven. De armleuningen zijn reeds op het frame bevestigd.

Meer details

Voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

€ 127,00 incl. BTW

€ 187,00 incl. BTW

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

- Hoogte 85 cm
- Breedte 59 cm
- Diepte 58 cm
- Zithoogte 47 cm
- Zitdiepte 44 cm
- Zitkussen breedte 53 cm
- Zitkussen diepte 44 cm
- Rugkussen breedte 53 cm
- Rugkussen hoogte 41 cm
- Kussen dikte 8 cm
- Frame breedte 3 cm
- Frame dikte 1,5 cm