In prijs verlaagd!
Tesla cognac Bekijk groter
Tesla cognac

Tesla cognac

De Tesla is een bijzonder degelijke eetkamerfauteuil gefabriceerd vanuit de nieuwste technieken. De vier Beukenpoten zijn namelijk van metaal. Op het metaal is onder hitte een Beukenprint aangebracht waardoor de Tesla op stevige metalen poten staat, maar vanwege de Beukenprint een luxe Scandinavische uitstraling heeft. De Tesla is daarom oersterk.

De hoge slanke armen geven dit model een luxe uitstraling. Middels de robuuste stiknaden krijgt de zitting extra karakter. Deze stiknaden lopen over de arm en verdeelt de rug tevens in drie vlakken. Ook over de achterkant loopt een zeer opvallende stiknaad waarin een ritssluiting is verwerkt. Deze is geplaatst om de stoel een krachtiger achteraanzicht te geven. De stiknaden die het zitgedeelte in drie vlakken verdelen, lopen aan de achterkant van de zitting door waardoor ook de achterkant in drie vlakken is verdeeld. De rugleuning loopt in een ronding waardoor het comfort gewaarborgd blijft.

De voorpoten van de Tesla lopen geleidelijk naar buiten af. De achterpoten daarentegen lopen een stuk schuiner af voor optimale stevigheid. Onder alle vier de poten zitten rubberen vloerbeschermers.

De stoel is verkrijgbaar in zwart, beigebruin, cognac en vintage cognac.

Meer details

Op bestelling (bel of mail voor leverdatum)

€ 97,00 incl. BTW

€ 137,00 incl. BTW

Kleurvariaties

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

- Bekleding van PU kunstleder
- Metalen poten met Beukenprint
- Totale hoogte 85 cm
- Zithoogte 49 cm
- Zitbreedte 45 cm
- Breedte inc. armleuningen 57 cm
- Zitdiepte 45 cm
- Hoogte tot aan armleuningen 67 cm