In prijs verlaagd!
Bauhaus met arm Zwart Bekijk groter
Bauhaus met arm Zwart
Vorige
  • Bauhaus met arm Zwart
  • Bauhaus met arm Zwart
  • Bauhaus met arm Zwart
Volgende

Bauhaus stoel met arm Zwart

Deze tijdloze Bauhausklassieker is al vele jaren een grote hit in Nederland en wellicht de meest verkochte stoel van Nederland. Het model kent haar oorsprong in de ontwerpen van de Bauhaus architecten, nog voor de tweede wereldoorlog. Vooral het gecapitonneerde karakter doet de stoel perfect passen in zowel een huiselijke- als een zakelijke sfeer. De stoel is betaalbaar, oogt strak en straalt klasse uit, en past zowel aan de eetkamertafel als aan de vergadertafel op kantoor. Op het zitkussen is niet bezuinigd, de dikte is namelijk 8 centimeter. Hierdoor hebt u een ideaal zitcomfort. Ook het rugkussen biedt voldoende comfort en is eveneens 8 centimeter dik. Het materiaal wat gebruikt is voor de kussens is PU kunstleer. PU is flexibel waardoor de naden niet onder hoge spanning komen te staan. Daarnaast is PU één van de makkelijkste kunststoffen om schoon te maken. Ideaal dus voor aan de eettafel.

Het framewerk is van gepolijst RVS (staal 202) en niet van verchroomd metaal. Verchroming kan afbladderen en gepolijst RVS blijft altijd mooi. De dikte van het RVS gepolijste frame is 3 centimeter.

U dient de beide kussens bij ontvangst op het frame te schroeven. Daarvoor worden de benodigde schroeven meegezonden. U bevestigd het rugkussen met twee schroeven, en het zitkussen met vier schroeven.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 109,00 incl. BTW

€ 149,00 incl. BTW

Kleurvariaties

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

- Hoogte 89 cm
- Breedte 52 cm
- Diepte bovenkant kussen 55 cm
- Zithoogte 50 cm
- Zitdiepte 43 cm
- Rugkussen hoogte 30 cm
- Kussen dikte 8 cm
- Frame dikte 3 cm
- Hoogte arm (indien van toepassing) 71 cm