Actie
Tolix barkruk Zwart met houten zitting Bekijk groter
Tolix barkruk Zwart met houten zitting
  • Tolix barkruk Zwart met houten zitting
  • Tolix barkruk Zwart met houten zitting

€ 84,00 incl. BTW

€ 139,00 incl. BTW

Kleurvariaties

Toevoegen aan Verlanglijst

Tolix barkruk Zwart met houten zitting

Deze Tolix barkruk is gefabriceerd uit hoogwaardige materialen en is totaal niet te vergelijken met diverse andere replica producten die worden aangeboden voor nog niet de helft van het aankoopbedrag.

De Tolix barkruk uit 1934 naar het bekende ontwerp van Xavier Pauchard in beschikbaar in verschillende kleuren.Hij was de eerste in de meubelindustrie, die het, destijds, revolutionaire gegalvaniseerde staal toepaste als materiaal voor zijn meubelen. Zijn innovatieve en functionele stoelen, krukken en tafels zijn beroemd om hun stabiliteit, lichte gewicht en sterkte. In 1934 is Tolix begonnen met de productie van dit karakteristieke tuin en -terrasmeubilair. Tot op heden heeft dit sterke ontwerp niets aan kracht verloren.

Deze metalen meubelen zijn voorzien van een poedercoat laag en in diverse kleuren leverbaar. De houten zitting is gemaakt van behandeld iephout en gemakkelijk schoon te houden. 

De krukken zijn door de unieke vorm en kracht toepasbaar in het bedrijfsleven, de tuin of woon/eetkamer. Tevens is de stoel stapelbaar en daardoor makkelijk in het gebruik.

Meer details

Op bestelling (bel of mail voor levertijd)

€ 84,00 incl. BTW

€ 139,00 incl. BTW

Kleurvariaties

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Afmetingen:

  • Breedte : 40 cm
  • Hoogte : 76 cm
  • Diepte : 40 cm
  • Zitting: 31 x 31 cm